Eventuellt lite högre ljudnivåer från Crossfit den 8/9 och 13/10

Styrelsen har fått information från Rosenlunds Atletförening om att de kommer att hålla två tävlingar i CrossFit Ekens lokaler vid Södermalmsallén (bredvid Fkg 16). Tävlingarna är en del av Allsvenskan i tyngdlyftning. Dessa tävlingar kan medföra något högre ljudnivåer än normalt, och de vill därför ge er en förvarning.

Datum för tävlingarna:

Serie 3: Lördagen den 8 september

Serie 4: Lördagen den 13 oktober

De gör sitt bästa för att minimera eventuella störningar och för att säkerställa att evenemangen påverkar boende i närheten så lite som möjligt. Trots detta kan det hända att det låter lite mer än vanligt under de aktuella dagarna.

De uppskattar vårt tålamod och förståelse, och vill samtidigt bjuda in oss att komma förbi och se tävlingarna om man är intresserad. Det är en spännande upplevelse och ett utmärkt tillfälle att se våra lyftare.

Om någon har några frågor eller om det uppstår några problem, tveka inte att kontakta Rosenlunds Atletförening.

Mer info om Rosenlunds Atletförening:

Rosenlunds Atletförening är en ideell förening med målet att främja tyngdlyftning och hälsa i vårt lokalsamhälle. Vi har sedan länge hyrt in oss i CrossFit Ekens lokaler. Vi strävar efter att vara en förening som Södermalmsborna kan vara stolta över (ungeför som Hammarby men tyngdlyftning), och vi arbetar aktivt för att skapa en inkluderande och stöttande miljö för alla våra medlemmar. En majoritet av våra medlemmar och tävlande är kvinnor. Vi hoppas att genom våra aktiviteter och evenemang kunna bidra positivt till Södermalm och inspirera fler till en aktiv livsstil.